Біля Стрийського ринку збудують торгово-офісний комплекс

Біля Стрийського ринку збудують торгово-офісний комплекс

Біля Стрийського ринку збудують торгово-офісний комплекс Фото: pexels.com

Події
24 грудня 2021 13:45

У Львові навпроти Стрийського ринку збудують торгово-офісний комплекс із підземною автостоянкою у двох рівнях. Йдеться про ділянку на вулиці Волоській, 1.

Сьогодні, 24 грудня, під час засідання виконавчий комітет Львівської міської ради погодив видачу містобудівних умов та обмежень на будівництво.

Містобудівні умови погодили ще в серпні 2019 року. Нині забудовника, який має намір звести 6-поверховий торгово-офісний центр, зобов’язали передати місту приміщення на 100 квадратних метрів, також він долучиться до реконструкції площі Людкевича, повідомляє tvoemisto.tv.

Фото: city-adm.lviv.uaФото: city-adm.lviv.ua

 «Вони готові надати місту площі з фасадної сторони для соціальних цілей, будемо визначати, що там має бути. Приміщення мають бути з ремонтом. Також долучаються до площі Людкевича і до облаштування простору, який там має бути», – сказав під час засідання міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: tvoemisto.tvФото: tvoemisto.tv

Торгово-офісний центр має мати 6 поверхів, висота якого не має перевищувати 21,6 метра, а відсоток забудови – 54%. Забудову вестимуть на чотирьох суміжних земельних ділянках, призначені для будівництва споруд громадського призначення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах