На вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділення (фото)

На вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділення

На вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділення Фото: Ірина Гримак

Події
29 грудня 2021 15:25

Сьогодні, 29 грудня, у Львові відкрили оновлене пологове відділення, яке закрили на ремонт ще у 2017 році. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Львівської Обласної Клінічної Лікарні.

У пологовому корпусі замінили усі вікна, батареї та комунікації – електрику, водопостачання, каналізацію. В кожній палаті облаштували окрему ванну кімнату, збільшили кількість палат спільного перебування матері і дитини. Також частково оновили ліжка і меблі.

Тепер медкорпус оснащений вісьмома індивідуальними пологовими залами та трьома операційними. На першому поверсі провели перепланування – нині там приймальний покій та оглядовий кабінет, де проводитимуть діагностику.

На вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділенняНа вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділення Фото: Ірина Гримак

На вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділенняНа вулиці Некрасова у Львові відкрили оновлене пологове відділення Фото: Ірина Гримак

До слова, капітальний ремонт та реконструкція пологового корпусу ЛОКЛ тривали з вересня 2017 року. На це з обласного бюджету було виділено близько 80 мільйонів гривень. В межах програми енергозбереження реставрували фасад, облаштували гідроізоляцію та утеплення цокольного поверху, утеплили горищне перекриття та провели реконструкцію системи опалення.

Нагадаємо, після ремонту пологового будинку, що на вулиці Некрасова, вагітним дозволять народжувати у ванній. Для цього буде спеціально облаштовано всі умови.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах