У Львові жінка намагалась вбити себе через знущання чоловіка

У Львові жінка намагалась вбити себе через знущання чоловіка та конфлікт з друзями

У Львові жінка намагалась вбити себе через знущання чоловіка та конфлікт з друзями Фото: news.zp.ua (ілюстративне)

Події
30 грудня 2021 09:13

У Львові 26-річна жінка намагалась вчинити самогубство – вона хотіла вистрибнути з вікна будинку на вулиці Лінкольна. На щастя, правоохоронцям вдалось вчасно зупинити львів’янку. Жінка зізналась, що на такий вчинок її підштовхнула поведінка чоловіка та конфлікт з друзями.  

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, близько опівночі 27 грудня правоохоронці отримали виклик на вулицю Лінкольна у Львові про домашнє насильство.

За словами сусідів, які зателефонували на лінію «102», в одній із квартир проживає неблагополучна сім'я із маленькою дитиною. Вони галасують та вживають алкогольні напої.

Та на місці правоохоронців «застав» інший інцидент. Коли патрульні вийшли із ліфту будинку, то помітили у вікні між 7 та 8 поверхами силует. Невідома людина перекинула ноги через вікно і вже готувалась стрибнути. Та в останню мить поліцейському вдалось відтягти жінку за руку, вона плакала.

«Жінка прийшла до згаданої сусідами квартири. Зі слів 26-річної львів'янки, її з дому вигнав чоловік, який постійно над нею знущається. Вона сподівалася кілька днів пожити у друзів. Принесла їжу для їхньої дитини, однак між ними виникла суперечка через спосіб життя останніх. Через конфлікт, вони не дозволили їй залишитися. Жінка в розпачі, вирішила покінчити життя самогубством», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські заспокоїли жінку. Її госпіталізували медики.

Нагадаємо, 15 грудня з вікна багатоповерхівки у Залізничному районі Львова випав 63-річний чоловік. Нещасний загинув на місці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах