Львівські поліцейські вилучили в закладчика наркотиків на два мільйони гривень

Львівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривень

Львівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривень Фото: pravda.vn.ua (умовне)

Події
06 сiчня 2022 13:28

Правоохоронці затримали наркодилера, який розповсюджував у Львові наркотики за допомогою «закладок». Під час обшуків у чоловіка вилучили психотропних речовин на майже два мільйони гривень.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, на території Львова наркотики збував 25-річний мешканець Миколаєва.

«Молодик з метою прикриття незаконної діяльності  орендував квартиру, яку використовував як склад для фасування заборонених речовин. Збував їх у гуртовими партіями у безконтактний спосіб через великі закладки — так звані «мастерклади», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків за місцем тимчасового проживання зловмисника у Львові правоохоронці вилучили понад три кілограми наркотиків та психотропів, серед яких: амфетамін, канабіс, мефедрон, «Альфа-PVP», а також 450 пігулок екстазі та 68 марок ЛСД. Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного» ринку сягає майже два мільйони гривень.

Львівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривеньЛьвівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривень Фото: lv.npu.gov.ua

Львівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривеньЛьвівські поліцейські в закладчика вилучили наркотиків на два мільйони гривень Фото: lv.npu.gov.ua

Чоловіка уже затримали. Слідчі готують йому повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За це зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у львівському аеропорту затримали українку, яка намагалася провезти з Єгипту таблетки з психотропними речовинами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах