У Львові кілька місяців не можуть змінити назву гуртожитку імені Моргенштерна

У Львові кілька місяців не можуть змінити назву гуртожитку імені Моргенштерна

У Львові кілька місяців не можуть змінити назву гуртожитку імені Моргенштерна Фото: zn.ua

Події
14 сiчня 2022 14:21

Студентський гуртожиток у Львові втрапив у скандал — йому "присвоїли" ім'я популярного російського співака Моргенштерна.

Йдеться про гуртожиток №6 Львівського національного університету імені Івана Франка, що на Пасічній, 62Б. У додатку Google Maps він уже кілька місяців називається так: "Гуртожиток №6 ЛНУ ім. Моргенштерна". 

Студентський гуртожиток у Львові втрапив у скандал — йому "присвоїли" ім'я популярного російського співака МоргенштернаСтудентський гуртожиток у Львові втрапив у скандал — йому "присвоїли" ім'я популярного російського співака Моргенштерна Фото: google.com.ua/maps

Студенти львівського гуртожитку кажуть, що хотіли б ліквідувати це неподобство, але змінити назву у Google Maps неможливо, можна лише запропонувати зміну, яку затвердить, або ж відхилить модератор.

Поки що, незважаючи на велику кількість скарг, цього не сталося. 

Студентський гуртожиток у Львові втрапив у скандал — йому "присвоїли" ім'я популярного російського співака МоргенштернаСтудентський гуртожиток у Львові втрапив у скандал — йому "присвоїли" ім'я популярного російського співака Моргенштерна Фото: rbc.ru

Додамо, що гуртожиток №5 ЛНУ імені івана Франка, який розташований навпроти, у додатку Google Maps тривалий час був названий на честь львівського співака Дзідзья. Втім, завдяки скаргам, йому вдалося повернути колишню назву. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах