Львівський губернатор став найбіднішим головою обладміністрацій в Україні

Львівський губернатор став найбіднішим головою обладміністрацій в Україні

Львівський губернатор став найбіднішим головою обладміністрацій в Україні Фото: kurs.com.ua

Події
17 сiчня 2022 09:58

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у грудні 2021 року отримав 63 889 гривень заробітної плати. Вона є найменшою серед українських губернаторів. Про це свідчать дані інфографіки Слово і діло.

Колега Максима Козицького – голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у грудні 2021 року заробив лише 11 278 гривень. Втім, як виявилося, це зарплата лише за чотири дні місяця. Адже до того, перебуваючи на посаді голови Полтавської обласної державної адміністрації, він заробив 150 501 гривню. Загалом зарплата Синєгубова за грудень минулого року склала 161 779 гривень і стала найбільшою в Україні серед українських губернаторів. 

Також серед трійки лідерів за зарплатами грудня 2021 року такі: голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль – 136 188 гривень та голова Сумської обласної державної адміністрації  Дмитро Живицький  – 136 328 гривень.

Зазначимо, що, відповідно до інфографіки, менше за львівського губернатора у грудні минулого року заробив хіба що голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита. В останній місяць 2021 року він отрима 39 472 гривень зарплати. Але, варто зауважити, що цю суму він заробив лише за пів місяця. 

Львівський губернатор став найбіднішим головою обладміністрацій в УкраїніЛьвівський губернатор став найбіднішим головою обладміністрацій в Україні Фото: slovoidilo.ua

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах