На Стрийщині вантажівка насмерть збила 18-річного хлопця, його подруга — в реанімації

На Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімації

На Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімації Фото: 12kanal.com

Події
17 сiчня 2022 10:37

У селі Межиброди Стрийського району автомобіль збив двох людей. 18-річний хлопець загинув миттєво, а його 19-річна подруга — в реанімації.

За інформацією поліції, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 січня о 19:30 на автодорозі Київ-Чоп. Водій вантажного автомобіля «Вольво», 57-річний мешканець Закарпатської області, скоїв наїзд на двох пішоходів – хлопця віком 18 років та 19-річну дівчину.

На Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімаціїНа Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімації Фото: 12kanal.com

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту, внаслідок наїзду хлопець від отриманих травм помер на місці події, дівчину госпіталізували в реанімаційне відділення Стрийської цетральної районної лікарні. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння та основи черепа, перелом обох кісток обох гомілок в нижній третині зі зміщенням, множинні садна та рани голови, кінцівок. Обоє постраждалих мешканці села Верхнє Синьовидне.

На Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімаціїНа Стрийщині автомобіль насмерть збив 18-річного хлопця, а його подруга — в реанімації Фото: 12kanal.com

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцю загрожує ув’язнення на строк до восьми років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах