29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині

29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині

29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині Фото: facebook.com/Олена Лозинська

Події
17 сiчня 2022 10:22

У горах Високі Татри у Словаччині трагічно загинула львів’янка Олена Лозинська. Дівчина послизнулася під час сходження на гору. Про це повідомили на Facebook-сторінці Книги пам’яті померлих за кордоном українців.

Трагедія сталася у суботу, 15 січня.

29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині Фото: facebook.com/Книга пам"яті померлих за кордоном українців

«Наша 29-річна землячка зі Львова загинула 15 січня 2022 року в горах Високі Татри в Словаччині. Трагічний випадок, Олена послизнулась. Рідні згадують її як чудову, світлу й добру дівчину, яка дуже любила гори», – йдеться у повідомленні.

Трагедія сталася у Малій Студеній долині, що у Високих Татрах. Вранці суботи, 15 січня, до рятувальників надійшло повідомлення, про те, що іноземна туристка зірвалася та впала з висоти майже 400 метрів.

29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині29-річна львів'янка Олена Лозинська загинула під час сходження на гору у Словаччині Фото: zachrannasluzba.cz

Свідки, які також підіймалися на вершину, надавали жінці першу допомогу, однак безрезультатно. Рятувальники та медики, які прибула на місце падіння, також намагалися реанімувати постраждалу, однак змушені були констатувати смерть. Після цього тіло туристки спустили з гір до Старого Смаковця – популярного гірськолижнього курорту.

Відомо, що у Словаччині львів'янка проводила свою відпустку. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах