Відео дня: львівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежі

Львівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежі

Львівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежі Фото: youtube.com/Патрульна поліція Львівської області

Події
17 сiчня 2022 11:38

У Львові патрульний виніс із квартири палаючого будинку непритомну кішку. Його колега не розгубилася та надала  тварині першу допомогу, після чого кішку на ім’я Міка відвезли до ветеринарної клініки. Відео порятунку тварини виклали у мережу. Зараз із чотирилапою все добре. 

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, днями копи отримали повідомлення про пожежу в одній із квартир на вулиці Юрія Липи, 67. Інспектори кинулись до під’їзду та оперативно евакуювали людей.

«Охоплена полум’ям квартира диміла. Однак Володимир побачив там непритомну кішку і не залишив тварину. Ставши на коліна, патрульний ледь дотягнувся до тварини та  виніс її із помешкання. Напарниця привела тварину до тями», - йдеться в повідомленні.

Пожежу в квартирі ліквідували рятувальники. Ніхто не постраждав.

За кілька хвилин прийшла власниця квартири та врятованої кішки. Жінка була в шоковому стані, тому попросила патрульних відвезти тварину до ветеринарної клініки.

Львівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежіЛьвівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежі Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Кішка Міка вижила, з нею все добре.

Львівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежіЛьвівська патрульна професійно надала першу допомогу кішці, яку її колега виніс із пожежі Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Нагадаємо, з будинку у Шевченківському районі Львова через пожежу евакуювали вісьмох людей. Найбільш «мімішним» героєм порятунку став старший чоловік, який покидав задимлений будинок із котом на руках.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах