На платній парковці у центрі Львова злодій обікрав автомобіль

У центрі Львова на платній парковці злодій обікрав автомобіль

У центрі Львова на платній парковці злодій обікрав автомобіль Фото: nta.ua

Події
19 сiчня 2022 10:17

У центрі Львова на платній парковці злодій обікрав автомобіль. Він викрав техніку вартістю понад 53 тисячі гривень.

Це сталося на території платної парковки на вулиці Валовій, яку обслуговує комунальне підприємство. Власник автомобіля Андрій Попович розповів, що залишив машину на платній парковці серед робочого дня. Вирушив ненадовго у справах неподалік. Оскільки слідів зламу не було, то одразу навіть не помітив того, що трапилося, повідомляє NTA.

 На відео із камери спостереження видно, як із припаркованого автомобіля вийшов чоловік. Потім він спокійно пройшов під самою камерою спостереження на вулиці.

В Андрія зник ноутбук, планшет, а також жорсткий диск. На здивування, злодій не забрав зарядне, жорсткі диски, які лежали в інших кишенях того ж рюкзака. Страхова компанія оцінила збитки у 53 тисячі гривень.

У центрі Львова на платній парковці злодій обікрав автомобільУ центрі Львова на платній парковці злодій обікрав автомобіль Фото: nta.ua

Як виявилося, зловмисник стежив за чоловіком. І коли Андрій зачиняв автомобіль, той зчитав код. За допомогою нього і відчинив машину.

На самій території парковки немає відеонагляду – лише на виїзді і в’їзді території. Андрій зміг довести, що його пограбували саме націй парковці завдяки відео з камери спостереження у кафе, що поруч.

Чоловік написав заяву до поліції, втім крадія ще не знайшли.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6-ти років», – повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах