На Личаківській безпритульний чоловік намагався викрасти автомобіль, бо хотів покататись

На Личаківській безпритульний чоловік намагався викрасти автомобіль, бо хотів покататись

На Личаківській безпритульний чоловік намагався викрасти автомобіль, бо хотів покататись Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
19 сiчня 2022 10:37

Напередодні вночі, 18 січня, на вулиці Личаківській у Львові двоє чоловіків намагались викрасти автомобіль марки Таврія. Безпритульний чоловік пояснив поліцейським свій вчинок тим, що він просто захотів покататись.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, про інцидент на лінію «102» повідомив небайдужий очевидець.

На місці правоохоронці побачили згаданий автомобіль, а в салоні – чоловіка. Ним виявився 33-річний громадянин без постійного місця проживання. Він пояснив, що просто хотів покататись.  

На Личаківській безпритульний чоловік намагався викрасти автомобіль, бо хотів покататисьНа Личаківській безпритульний чоловік намагався викрасти автомобіль, бо хотів покататись Фото: facebook.com/lvivpolice

За кілька метрів поліцейські побачили його 46-річного поплічника, який перед приїздом поліції допомагав штовхати автомобіль марки Таврія, оскільки транспорт не заводився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, львів’янин викрав припаркований на Хуторівці автомобіль Mercedes C220. Чоловік завантажив його на евакуатор і завіз в село Ходорківці, де розібрав його на запчастини і розпродав.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах