У Горіховому гаю працівники залізниці серед зими косили мотокосами чагарники

Під час снігопаду працівники залізниці косили мотокосами траву

Під час снігопаду працівники залізниці косили мотокосами траву Фото: galka.if.ua

Події
19 сiчня 2022 11:39

У Львові серед зими під час снігопаду троє працівників залізниці косили мотокосами поблизу залізничних колій у парку Горіховий Гай.

«Деколи анекдот приходить під твої вікна... і це саме цей випадок. Відкриваю конкурс на кращу назву», – написала львів’янка Христина Дух-Зафійовська на своїй сторінці у Фейсбук і опублікувала відео.

Люди у коментарях висміювали роботу працівників залізниці. Мовляв, вони під час снігопаду косять траву. Натомість, керівниця управління екології та природних ресурсів Львівської міськради Олександра Сладкова розповіла, що таким чином залізничники зрізали молоді дерева та кущі. Це добре робити саме взимку, пише Tvoemisto.tv.

Фото: facebook.com/Христина Дух-ЗафійовськаФото: facebook.com/Христина Дух-Зафійовська

«У парку повідомили, що це не вони, а залізничники. Косили підлісок – маленькі дерева, які починають рости. І це абсолютно нормальна процедура, тим паче, що зимою це корисно, бо якщо це робити весною, то там вже можуть бути гнізда, мишу можна пошкодити, а зараз всі сплять, можна спокійно косити», – сказала вона.

За словами речника Львівської залізниці Андрія Везденка, таким чином на залізниці проводять планові роботи з вирізки чагарників з допомогою кущорізів (мотокос). Такі роботи у колійному господарстві відбуваються регулярно, зокрема, обкошують від рослинності обабіч колії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах