З'явилися нові подробиці резонансної крадіжки грошей із суду у Львові

З'явилися нові подробиці резонансної крадіжки грошей із суду у Львові

З'явилися нові подробиці резонансної крадіжки грошей із суду у Львові Фото: pexels

Події
20 сiчня 2022 14:49

У ніч на вівторок, 18 січня, у Львові обікрали Західний апеляційний господарський суд. Злочинця зафіксували зовнішні відеокамери, проте приміщення суду не було обладнена сигналізацією. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Відомо, що грабіжник заліз до приміщення суду через вікно на другому поверсі й вкрав гроші із сейфу. У поліції відмовилися відповісти на запитання, про яку саме суму йде мова, але «Високий замок» повідомив, що з сейфа суду винесли 120 тисяч доларів США. 

У повідомленні Західного апеляційного господарського суду зазначається, що це були особисті гроші одного із суддів.

«В ніч на 18 січня 2022 року невідомою особою здійснено проникнення в службове приміщення Західного АГС та крадіжка особистого майна, яке відображено у декларації про майновий стан і доходи», – йдеться у повідомленні.

Додамо, Західний апеляційний господарський суд був створений у червні 2018 року замість Львівського апеляційного господарського суду. Тут розглядають апеляції з п’яти областей Західної України – Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах