17-річний хлопець кинувся під потяг Львів-Київ

17-річний хлопець кинувся під потяг Львів-Київ

17-річний хлопець кинувся під потяг Львів-Київ Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

Події
24 сiчня 2022 13:50

У неділю ввечері, 23 січня, 17-річний підліток кинувся під швидкісний потяг сполученням «Львів-Київ» поблизу залізничної станції міста Дубно. Машиніст намагався уникнути зіткнення, але запобігти трагедії не вдалося – хлопець загинув на місці.

Як повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області, о 20:10 того дня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чергової, що поблизу залізничної станції міста Дубно швидкісний потяг сполученням «Львів-Київ» збив людину.

«Попри подані звукові сигнали та екстрене гальмування машиністу поїзда уникнути наїзду на невідомого не вдалося. Зі слів його помічника, при наближенні до чоловіка, який знаходився на сусідній колії, той раптово вибіг та ліг під поїзд», – з’ясували Дубенські правоохоронці.

17-річний хлопець кинувся під потяг Львів-Київ17-річний хлопець кинувся під потяг Львів-Київ Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

Загиблим виявився 17-річний дубенчанин, учень одного із профтехучилищ. Передсмертної записки при ньому не було.

Відомо, що підліток проживав із матір’ю, старшим братом і вітчимом. Явних конфліктів у родині не виникало, у навчальному закладі характеризувався посередньо. Того дня він відпочивав із друзями, після чого близько 17:30 мав повертатися додому.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини загибелі неповнолітнього.

Нагадаємо, на головному залізничному вокзалі у Львові невідомий чоловік погрожував вчинити самогубство – він видерся на муровану огорожу вокзалу та приставив до шиї ніж. На щастя, чоловіка таки вдалось відмовити від фатального вчинку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах