Мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи

Мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи

Мешканці Домівки врятованих тварин чекають на ялинки та дідухи Фото: gx.net.ua (умовне)

Події
25 сiчня 2022 17:19

Ось і закінчились новорічно-різдвяні свята, тож в оселях львів’ян ялинки та дідухи стали непотрібними. Містян закликають зробити добру справу – принести ці святкові атрибути в Домівку врятованих тварин у Львові.

«Ну що ж, свята йдуть до завершення. І зараз всі будуть думати над тим, куди подіти новорічну красуню, яка вже відслужила своє. Так ось, ми хочемо вам запропонувати вирішення. В домівці наші копитні будуть дуже раді, якщо ви їм привезете трохи хвої, такі, як ялиця, сосна, також дідухи», – написав співзасновник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

За його словами, в притулку також будуть раді хвої у горщиках з корінням. Вони потрібні для озеленення території та висадження у вольєрах з хижаками.

Ялинки та дідухи можна привезти в Домівку врятованих тварин, що на вулиці Довбуша, 24, в парку «Знесіння» у Львові. Притулок працює щодня, з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, у Львові працюють пункти збору ялинок, куди мешканці можуть здати їх на утилізацію. Також львів’яни можуть самостійно вивезти хвойні на станцію компостування чи залишити біля контейнерних майданчиків у визначені дні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах