У Винниках відкриють новий гірськолижний курорт

У Винниках відкриють новий гірськолижний курорт

У Винниках відкриють новий гірськолижний курорт Фото: sp.depositphotos.com

Події
27 сiчня 2022 10:02

Сьогодні, 27 січня, у Винниках відкривають лижні траси нового відпочинкового гірськолижного комплексу Emily Resort. Поки що вони працюватимуть безкоштовно у тестовому режимі.

Покататися можуть усі охочі з 14:00 до 16:30. Для цього потрібно мати власне екіпірування, бо прокат не працюватиме.

 «О 14:00 кожен бажаючий зможе покататися на лижах не виїжджаючи за межі міста, адже гірськолижний курорт Emily Resort знаходиться всього лише за 4 км від центру Львова! На Вас чекає надсучасний гірськолижний витяг аж з трьома просторими трасами для катання не лише у зимовий період, а й цілий рік!», – повідомили на сторінці Emily Resort у Facebook.

Окрім цього, під час тестового катання не буде можливості скористатись послугами інструктора. Вхід буде безкоштовним, але потрібно попередньо зареєструватися.

Фото: facebook.com/emilyresortФото: facebook.com/emilyresort

На території комплексу облаштовані три гірськолижні траси різної довжини, працює крісельний підйомник та тюбінг-траса. Після офіційного відкриття траси будуть доступні для катання цілий рік завдяки спеціальним технологіям.

Якповідомив юрист відпочинкового комплексу і депутат Львівської міськради Олексій Різник, тестування різних систем триватимуть орієнтовно до літа. Офіційно відкрити гірськолижні траси планують уже з наступного сезону, пише ZAXID.NET.

На території відпочинкового комлпексу Emily Resort ще планують відкрити спа-центр, готель на 166 номерів, спорткомплекс, розважальні зони для дітей. Окрім того, там уже працює дитяча футбольна академія клубу «Рух».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах