Львівські поліцейські розшукують водія, який збив пішохода в Мостиськах і втік

Львівські поліцейські розшукують водія, який збив пішохода в Мостиськах і втік

Львівські поліцейські розшукують водія, який збив пішохода в Мостиськах і втік Фото: sputniknewslv.com (умовне)

Події
27 сiчня 2022 11:26

Правоохоронці розшукують водія, який збив 60-річного пішохода у Мостиськах і втік з місця ДТП. Потерпілий чоловік перебуває в реанімації. Інцидент стався вчора, 26 січня, близько 7:00 на вулиці Галицькій у місті Мостиська Яворівського району.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, невідомий водій невстановленого автомобіля наїхав на 60-річного мешканця Мостиськ та втік з місця події.

Внаслідок наїзду пішохід отримав важкі травми, його госпіталізували у реанімацію.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, просять повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Якщо водія знайдуть і доведуть його провину, йому загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом на аналогічний термін.

Нагадаємо, в селі Волиця Львівського району водій мікроавтобуса «Renault Master» насмерть збив 41-річного пішохода. Летальна ДТП сталась напередодні, 26 січня, близько 23:10 на автодорозі «Львів – Шегині».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах