Директора львівського політехнічного училища затримали на хабарі

Директора львівського політехнічного училища затримали на хабарі

Директора львівського політехнічного училища затримали на хабарі Фото: vn.20minut.ua

Події
27 сiчня 2022 15:17

У Львові на хабарі 500 доларів затримали директора професійного політехнічного училища Ярослава Дмитришина. За ці гроші він обіцяв підлеглому не створювати проблем на роботі.

За інформацією Львівської обласної прокуратури, директор одного з профучилищ Львова вимагав та отримав від працівника, який працює на посаді майстра у навчальному закладі, 11 тисяч гривень. За це він обіцяв підлеглому не створювати штучних перешкод у роботі.

Окрім цього, в межах кримінального провадження правоохоронці перевіряють розтрату бюджетних грошей на ремонті одного з приміщень училища.

Фото: lviv.gp.gov.uaФото: lviv.gp.gov.ua

Поліція відкрила кримінальне провадження за вимагання та одержання неправомірної виходи. Невдовзі йому повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід. Директору загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними ZAXID.NET, йдеться про керівника Львівського вищого професійного політехнічного училища, що на вулиці Зеленій, 151а. Згідно з інформацією на сайті закладу, директором училища є Ярослав Дмитришин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах