Поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель (візуалізація)

Поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель

Поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель Фото: city-adm.lviv.ua

Події
28 сiчня 2022 16:45

У Львові на вулиці Вернадського поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель.

Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили сьогодні, 28 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Йдеться про територію проєктованої вулиці, що неподалік стадіону «Арена Львів». За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, містобудівні умови і обмеження передбачають на Вернадського винятково будівництво та обслуговування закладів охорони здоров’я. Тут зведуть кілька будівель загальною площею орієнтовно 16 тисяч квадратних метрів, на рівні п’яти поверхів. У планах інвесторів – поліклініка, медичний центр з лікування суглобів, приватний пологовий будинок і готель для клієнтів.

Поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готельПоблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель Фото: city-adm.lviv.ua

На одній частині території планують звести будівлі, де буде стаціонар, реабілітаційний центр для людей із захворюваннями опорно-рухового апарату, діагностичні центри. На іншій частині ділянки буде пологовий будинок та 15-поверховий готель, пише tvoemisto.tv.

«Зараз ділянка поділена договором суборенди. Тут будуть кілька медичних функцій різних приватних клінік. Посередині, між ділянками буде пішохідний променад. Будівлі розташовані нещільно, немає перенасичення ділянки. Стаціонар – невелика частина приміщень. Також у центрі лікуватимуть захворювання опорно-рухового апарату, буде травматологія, ортопедія, інші суміжні функції з діагностикою. На другій частині ділянки має бути пологовий будинок, ще декілька медичних центрів і 15-поверховий готель», – сказав головний архітектор проєкту Володимир Йосипчук.

Поблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готельПоблизу «Арени Львів» збудують медичний центр, пологовий будинок і готель Фото: city-adm.lviv.ua

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, з одного боку, буде сплачуватись щорічно досить велика орендна плата, з іншого – буде побудовано у Львові новий великий лікувальний заклад.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах