На Львів насуваються сильні хуртовини

На Львів насуваються сильні хуртовини

На Львів насуваються сильні хуртовини Фото: unsplash.com

Події
31 сiчня 2022 11:00

Синоптики попереджають про хуртовини й пориви вітру на понеділок, 31 січня. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Така ж погода очікується й на території області.
 
Як йдеться у повідомленні, впродовж доби 30 січня у Львові та області будуть пориви західного вітру 19-24 м/с, хуртовини, значні опади – мокрий сніг з дощем та сніг, на дорогах – ожеледиця. 

Львівська міська рада закликала усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

У міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадують, що під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водночас усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, що у неділю, 30 січня, сильний вітер повалив новорічну ялинку у Буську.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах