Львів'янин розтрощив вітрину ломбарду та пограбував його

Львів'янин розтрощив вітрину ломбарду та пограбував його

Львів'янин розтрощив вітрину ломбарду та пограбував його Фото: lv.npu.gov.ua

Події
31 сiчня 2022 12:44

На вулиці Городоцькій у Львові 35-річний мешканець міста розтрощив вітрину ломбарду та пограбував його. Завдяки камерам відеоспостереження, довго на правосуддя чекати не довелось.

«29 січня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що близько 17.00 в один з ломбардів, розташований на вулиці Городоцькій у Львові, зайшов чоловік, який розбив каменем вітрину та заволодів гаджетом, після чого втік», - повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За допомогою камер відеоспостереження, які входять до єдиної системи відеонагляду «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 35-річний львів’янин. Чоловіка затримали в ніч на 30 січня.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з проникненням. За скоєне львів’янину загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Речові докази правоохоронці вилучили. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 24 січня близько 20:15 до продуктового магазину у Стрию увірвався озброєний чоловік у балаклаві. Він погрожував продавчині пістолетом, викрав гроші із касового апарату та втік. Та довго на правосуддя чекати не довелось.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах