Більше 200 львівських пар одружаться у дзеркальні дати лютого

У Львові більше 200 пар одружаться у дзеркальні дати лютого

У Львові більше 200 пар одружаться у дзеркальні дати лютого Фото: pexels.com

Події
02 лютого 2022 12:45

У лютому буде декілька дзеркальних дат — 2, 12 та 22 числа. Львівські пари, які хочуть одружитися у ці магічні дати створили справжній ажіотаж у РАЦСах. Молодята вважають, що така дата зробить їхній шлюб міцнішим і щасливішим.

Як повідомив начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові Тарас Грень, молодята, які у дзеркальні дати стають на рушничок, переконані, що їхнє подружнє життя буде безхмарним, пише vgolos.ua.

 «На Львівщини чимало охочих вже подали заяви на ці дати. Відтак найбільша кількість заяв припадає на 22.02.2022 - 88, дещо менше заяв на 12.02.2022 - 81, сьогодні  02.02.2022 найменше – 35», — сказав Тарас Грень.

При цьому, за його словами, в День святого Валентина жодна пара поки не планує зареєструвати свій шлюб. Попри те, що цього року 14 лютого припадає на понеділок, коли в РАЦСах є вихідний день, його зробили робочим аби молодята змогли одружитися.

Тарас Грень зазначив, що завжди можна обрати «Шлюб за добу», завдяки якому молодята можуть подати заяви на одруження не дотримуючись місячного термін.

Нагадаємо, Львівщина стала однією з лідерок серед областей, де зареєстрували найбільшу кількість «Шлюбів за добу» протягом минулого року. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах