Лежала п'яною на вулиці біля 4-річного сина: суд оштрафував львів'янку

Лежала п'яною на вулиці біля 4-річного сина: суд оштрафував львів'янку

Лежала п'яною на вулиці біля 4-річного сина: суд оштрафував львів'янку Фото: akamaized.net (ілюстративне)

Події
03 лютого 2022 14:20

Львів’янку, яка посеред ночі лежала п’яною на вулиці біля 4-річного сина, оштрафували на 850 гривень. Таке покарання призначив Залізничний районний суд Львова.

Інцидент стався близько опівночі 7 листопада 2021 року. Перехожі помітили біля Петлюри, 37 у Львові жінку, яка лежала на землі. Біля неї стояв маленький хлопчик. Небайдужі, які стали очевидцями сумної картини, викликали поліцію, пише Zaxid.net.

З’ясувалось, що це 44-річна львів’янка, вона лежала у нетверезому стані. Поруч з жінкою стояв її 4-річний син. Тоді дитину забрали від матері в притулок, але згодом Служба у справах дітей повернула хлопчика горе-матері.

Залізничний районний суд 27 січня цього року розглянув протокол про неналежне виховання дитини, який склали поліцейські. Жінка на судове засідання не прийшла, однак в матеріалах справи є її письмові пояснення, де вона визнала свою провину.

Суддя Наталія Галайко визнала жінку винною у неналежному вихованні дитини і призначила їй 850 грн штрафу. Це мінімальне покарання за цієї статтею.

Зазначимо,  якщо ви стали свідком недбалості чи насильства щодо дітей – звертайтесь до Львівського міського центру соціальних служб.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах