У Львівській області народилася унікальна двійня — у різні дні та в різних населених пунктах

У Львівській області народилася унікальна двійня — у різні дні та в різних населених пунктах

У Львівській області народилася унікальна двійня — у різні дні та в різних населених пунктах Фото: unsplash.com.

Події
07 лютого 2022 10:35

У Львівській області народилася унікальна двійня. Дівчинка з'явилася на світ у селі, а хлопчик — у Львові, до того ж аж наступного дня. Про це розповіли лікарі Львівського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф.

Як йдеться у повідомленні, жінка, яка проживає в одному із сіл неподалік Львова, повинна була народити двійнят 17 лютого, але у неї передчасно почались перейми.

"Ми зателефонували вагітній сказати, щоби збирала речі, взяла обмінну карту. А нам кажуть: пізно, здається, буде народжувати вдома", — розповідає фельдшерка "швидкої" Леся Нікула.

Дівчинка народилася до приїзду медиків.

"Я дитинку взяла, провела первинний туалет, обрізала й обробила пуповину, кажу, маємо гарну здорову дівчинку, дивіться, яка красуня. А мама (чи то вже бабуся) каже: а ще має бути хлопчик", — розповідає лікарка.

Водій Ростислав Оленич і фельдшер Леся НікулаВодій Ростислав Оленич і фельдшер Леся Нікула Фото: facebook.com/Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф

Медики викликали на підмогу ще одну карету "швидкої" допомогу. Маму відвезли в одній машині, а дівчинку – у іншій. Наступного дня у Львові народився хлопчик. 

Додамо, що впродовж січня у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вулиці Джорджа Вашингтона, народилося 15 двієнь. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах