Стояла навколішки і плакала: на трасі Київ – Чоп серед ночі львівські поліцейські знайшли безпорадну жінку

Стояла навколішки і плакала: на трасі Київ – Чоп серед ночі львівські поліцейські знайшли безпорадну жінку

Стояла навколішки і плакала: на трасі Київ – Чоп серед ночі львівські поліцейські знайшли безпорадну жінку Фото: otvprim (умовне)

Події
07 лютого 2022 16:03

Сьогодні, 7 лютого, близько 4:00 поблизу міста Броди львівські патрульні помітили посеред дороги жінку, яка стояла навколішки на суцільній смузі та плакала. Як вона там опинилась – не пам’ятала.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, правоохоронці переконалися, що в жінки немає ушкоджень, а тоді забрали її з дороги.

«27-річна мешканка сусідньої області приїхала на Львівщину з друзями відпочивати. Після спільного вживання алкоголю, жінка залишилася ночувати в готелі, звідки вийшла гуляти. Але як опинилася серед траси і де зараз знаходиться, жінка не пам’ятала», - йдеться в повідомленні.

Патрульні Роман Макітра та Мар’ян Мацигін помітили посеред дороги жінку, яка стояла навколішки на суцільній смузі та плакалаПатрульні Роман Макітра та Мар’ян Мацигін помітили посеред дороги жінку, яка стояла навколішки на суцільній смузі та плакала Фото: facebook.com/Патрульна поліція Львівщини

Патрульні зателефонували батькам жінки та повідомили їх про місце перебування доньки. Тоді її передали батькові на стаціонарному посту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах