Найдешевші квартири у Трускавці: який вигляд мають і за скільки їх продають

Найдешевші квартири у Трускавці: який вигляд мають і за скільки їх продають

Найдешевші квартири у Трускавці: який вигляд мають і за скільки їх продають Фото: lviv.vgorode.ua

Події
10 лютого 2022 12:45

Трускавець – бальнеологічний курорт у Львівській області, який, за даними міської ради, щороку приймає кілька сотень тисяч туристів. VG Львів розповідає про найдешевші квартири у Трускавці, виставлені на продаж на платформі ОЛХ: який вигляд вони мають і за скільки їх продають.

Ціни на нерухомість в оздоровниці є нижчими, ніж у Львові, втім, так було не завжди. До пандемії купити однокімнатну квартиру з ремонтом у Трускавці дешевше, ніж за 25 000 доларів було майже нереально. У 2022 році за цю суму є чимало хороших варіантів.

Однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Сагайдачного за 17 000 доларів

Продається однокімнатна квартира на вулиці Сагайдачного у ТрускавціПродається однокімнатна квартира на вулиці Сагайдачного у Трускавці Колаж: lviv.vgorode.ua

Це найдешевша квартира у нашому огляді квартир у Трускавці. Розташована вона на останньому поверсі чотириповерхової цегляної «хрущівки» на вулиці Сагайдачного. Будинок знаходиться за 100 метрів від лісу, поруч – дитсадок, магазини, аптеки, недалеко – школа.

Квартира не кутова. Загальна площа – 32 метри квадратних, площа кухні – 7 метрів квадратних. Опалення – індивідуальне, електричне.

Судячи з фото, опублікованих в оголошенні, у помешканні зроблений непоганий ремонт. За словами власника, дах відремонтований, не протікає. У загальному коридорі зроблено ремонт, покладена плитка, встановлено металопластикові вікна.

Однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Івасюка за 19 000 доларів

Продається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці ІвасюкаПродається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Івасюка Колаж: lviv.vgorode.ua

Однокімнатну квартиру з іще «радянським» ремонтом, поруч із супермаркетом «Рукавичка» у Трускавці, розташовану на другому поверсі п’ятиповерхової цегляної «хрущівки», продають на дві тисячі доларів дорожче.

Площа помешкання – 30 метрів квадратних, кухні – 5 метрів квадратних. Вікна металопластикові, є балкон. Опалення – автономне, електричне. Санвузол суміжний.

Однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Стебницькій за 19 700 доларів

Продається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці СтебницькійПродається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Стебницькій Колаж: lviv.vgorode.ua

А ось на вулиці Стебницькій у Трускавці продають однокімнатну квартиру загальною площею 36 метрів квадратних. Розташована вона на першому поверсі цегляного дев’ятиповерхового будинку (житловий фонд 80-90-хх років). Площа кухні – 8 метрів квадратних.

У повідомленні зазначається, що в квартирі немає опалення, а також те, що власник готовий обміняти її на «хрущівку» біля ринку.

Однокімнатна квартира у Трускавці на Стебницькій за 20 000 доларів

Продається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці СтебницькійПродається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Стебницькій Колаж: lviv.vgorode.ua

Ще одне помешкання, яке виставлене на продаж на вулиці Стебницькій у Трускавці, – однокімнатна квартира біля ринку. Розташована вона на четвертому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку.

Площа квартири – 30 метрів квадратних, кухні – 8 метрів квадратних. Санвузол – суміжний.

У квартирі зроблено сучасний ремонт. Опалення – автономне, газове.

Однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Стуса за 21 000 доларів

Продається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці СтусаПродається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Стуса Колаж: lviv.vgorode.ua

На вулиці Стуса у Трускавці продається однокімнатна квартира на шостому поверсі цегляного дев’ятиповерхового будинку. Площа – 30 метрів квадратних, площа кухні – 7 метрів квадратних.

За словами власника, у квартирі проведено індивідуальне газове опалення, замінені сантехніка та проводка, зроблений хороший ремонт.

Як видно на фото, опублікованих в оголошенні, квартира охайна. Кухонні меблі та шафи у коридорі та передпокої, за словами продавця, залишаються.

Також власник зазначив, що готовий розглянути варіанти з обміном на двокімнатну або трикімнатну квартиру з доплатою.

Однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Бориславській за 21 900 доларів

Продається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці БориславськійПродається однокімнатна квартира у Трускавці на вулиці Бориславській Колаж: lviv.vgorode.ua

На останньому поверсі триповерхового будинку на вулиці Бориславській продається однокімнатна квартира, загальною площею трохи більше 31 метра квадратних. Площа кухні – 9,4 метра квадратних. Санвузол – суміжний.

За словами продавця, помешкання розташоване у 5 хвилинах пішого ходу від бювету. У будинку створено ОСББ. Квартира не кутова. В оселі зроблено ремонт, замінено електропроводку, встановлено всі лічильники. Опалення – індивідуальне, газове. Квартира продається з деякими меблями, як «бонус» власник обіцяє – підвал.

Квартира на вулиці Мазепи у Трускавці за 22 000 доларів

Однокімнатна квПродається картира у Трускавці на вулиці БориславськійОднокімнатна квПродається картира у Трускавці на вулиці Бориславській Колаж: lviv.vgorode.ua

Найдорожче житло у нашому огляді найдешевших квартир Трускавця – це однокімнатне помешкання на вулиці Мазепи. Квартира розташована на четвертому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. Поруч – супермаркет, магазина, аптеки та дитсадок.

Площа виставленої на продаж однокімнатної квартири на вулиці Мазепи у Трускавці – 37 метрів квадратних, площа кухні – 8 метрів квадратних. Санвузол – суміжний.  Опалення – індивідуальне, газове. Квартира – охайна, на підлозі – паркет. Меблі та техніка, за словами власника, залишаються.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах