Замість вживаного принтера – нові MacBook: львівські митники виявили велику партію контрабанди

Замість вживаного принтера – нові MacBook: львівські митники виявили велику партію контрабанди

Замість вживаного принтера – нові MacBook: львівські митники виявили велику партію контрабанди Фото: facebook.com/LVcustomsUA

Події
10 лютого 2022 13:41

До Львова надійшла посилка зі США, у якій замість вказаного вживаного принтера митники виявили партію нових ноутбуків Apple MacBook на чверть мільйона гривень.

Як повідомили у пресслужбі Львівської митниці, посилка зі США  надійшла до одного з підрозділів митного поста «Львів-поштовий» 9 лютого. 

«Відправник у митній декларації вказав, що пересилає на адресу приватної особи у Львові вживаний принтер вартістю 100 доларів США. Однак, під час огляду поштового відправлення митники виявили п’ять нових макбуків Apple MacBook Pro 13», - йдеться у повідомленні.

Загальна вартість п’яти нових макбуків становить близько 250 тисяч гривень,  що майже в 100 разів більше вказаної ціни. 

Замість вживаного принтера – нові MacBook: львівські митники виявили велику партію контрабандиЗамість вживаного принтера – нові MacBook: львівські митники виявили велику партію контрабанди Фото: facebook.com/LVcustomsUA

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил за ст.472 Митного кодексу України (недекларування товарів). Товари тимчасово  вилучили, справу скерують до суду.

Нагадаємо, 22-річний львів'янин намагався перевезти потягом до Польщі 400 пачок сигарет, заховавши їх під подушкою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах