У Червонограді тракторист після епілептичного нападу вчинив ДТП

У Червонограді тракторист після епілептичного нападу вчинив ДТП

У Червонограді тракторист після епілептичного нападу вчинив ДТП Фото: lv.npu.gov.ua

Події
12 лютого 2022 10:41

У Червонограді водій трактора «МТЗ» в’їхав у легковик, а тоді – збив електроопору, яка впала на кабіну і затиснула його. На щастя, ДТП сталась на очах у патрульних, тож вони миттєво витягли травмованого чоловіка з понівеченого транспорту. Згодом з’ясувалось, що трактористу стало погано за кермом.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, ДТП за участі трактора сталась напередодні, 11 лютого, близько 10:50 на вулиці Шептицького у місті Червоноград.

«Під час руху у водія трактора «МТЗ», 39-річного жителя одного з сіл Пустомитівського району, стався епілептичний напад, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «КІА» під керуванням 27-річного місцевого  мешканця, а потім некерований трактор в’їхав в електроопору», – встановили правоохоронці.

Після ДТП патрульні витягли із кабіни 39-річного водія трактора, який не міг самостійно вибратись. Правоохоронці надали постраждалому першу домедичну допомогу та передали медикам «швидкої». Чоловіка госпіталізували у реанімацію.

У Червонограді тракторист після епілептичного нападу вчинив ДТПУ Червонограді тракторист після епілептичного нападу вчинив ДТП Фото: lv.npu.gov.ua

Нагадаємо, на трасі Львів – Пустомити – Меденичі автомобіль «ВАЗ-21083» перекинувся у кювет. Внаслідок ДТП 21-річний водій загинув. Інцидент стався 10 лютого близько 22:30 між селищами Щирець та Никонковичі у Львівському районі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах