За несплачені штрафи у львів’янина конфіскували автомобіль

За несплачені штрафи у львів’янина конфіскували автомобіль

За несплачені штрафи у львів’янина конфіскували автомобіль Фото: facebook.com/zakhidne.minjust

Події
15 лютого 2022 11:59

Працівники Сихівського відділу державної виконавчої служби конфіскували у 26-річного львів’янина автомобіль «Audi A6». Чоловік мав два несплачені штрафи за керування у стані сп’яніння.

Як розповіли у Західному міжрегіональному управлінні міністерства юстиції, у 26-річного львів’янина назбирався борг у 34 тисячі гривень. Це два несплачені штрафи за порушення правил дорожнього руху, а саме – за керування у стані алкогольного сп'яніння. Його двічі штрафували на 1️7️ тисяч гривень.

Автомобіль «Audi A6» забрали на арештмайданчик. Власник зможе повернути його, сплативши штрафи. Якщо львів'янин не сплатить борги – авто продадуть на аукціоні.

За несплачені штрафи у львів’янина конфіскували автомобільЗа несплачені штрафи у львів’янина конфіскували автомобіль Фото: facebook.com/zakhidne.minjust

Нагадаємо, у львів’ян, які мають автомобіль і борги зі сплати штрафів, аліментів, комунальних та інших платежів, будуть вилучати автомобілі. Раніше у подружжя львів’ян вилучили «Hyundai Sonata» за 34 несплачені штрафи, згодом ще один львів’янин залишився без рейсового автобуса.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах