15-річна школярка звинуватила 28-річного фізрука у домаганнях: з'явилися подробиці скандалу у львівському ліцеї

З'явилися подробиці про розбещення вчителем 15-річної львів'янки

З'явилися подробиці про розбещення вчителем 15-річної львів'янки Фото: facebook.com/Микола Древич

Події
15 лютого 2022 13:53

Учителя фізкультури Миколу Древича, якого звинувачують у розбещенні 15-річної школярки, відсторонили від роботи. Інцидент стався 12 лютого біля Славського під час шкільної поїздки у гори.

Одинадцятеро учнів десятого класу поїхали на дводенний відпочинок у Карпати із 28-річним вчителем Миколою Древичем. Він супроводжував школярів самостійно.

«Разом з дітьми з вокзалу їхав молодий вчитель фізкультури. Я відвезла доньку на вокзал, аби познайомитися з ним, тому що донька новенька у класі і перейшла до цієї школи тільки у січні. Вчитель Микола запевнив мене, що все буде гаразд, щоб я не хвилювалася», – розповіла zaxid.net мама дівчинки Олена.

Того ж дня близько 17:00 дівчинка подзвонила до мами і розповіла, що їй було погано від алкоголю і що до неї чіплявся вчитель.

 «Вона мені дзвонить і каже, що вони всі, і вчитель також, пили якісь слабоалкогольні напої, але саме їй стало погано. Вчитель був з донькою в туалеті, коли їй було зле, але він мені не подзвонив і нічого не розповів. В доньки впала температура і вчитель помагав їй міряти температуру. І поки він міряв ту температуру, то намагався поцілувати Вероніку в губи. Донька спершу не знала, що їй робити, але після того, як вчитель почав ще й пхати руки їй під футболку, Вероніка почала кричати і задзвонила до мене», – зазначила мама дівчинки.

Жінка миттєво виїхала машиною зі Львова у Славськ. Тоді як її донька викликала поліцію та зателефонувала на гарячу лінію жертв насильства.

 «Коли прибула поліція, вчитель Микола закрився у кімнаті і не виходив. Коли вже я приїхала, то він вийшов, спершу кидався на поліцейських, кричав, що у моєї доньки шизофренія. Було видно, що Микола Древич п'яний», – наголошує матір Олена.

Поліція прийняла заяву від матері та відправила ученицю у найближчу лікарню для проведення експертизи. У прес-службі поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження на вчителя за статтею про розбещення неповнолітніх. Цю справу також розглядає прокуратура.

За словами керівниці Львівського міського управління освіти Лесі Васюти, про цю поїзду ніхто з керівництва школи не знав, вона не була запланованою, а вчитель фізкультури її організував самостійно, не сказавши нікому.

«Зараз ми проводимо службове розслідування, вчитель вже відсторонений від роботи. Він уже вісім років працює у цій школі і раніше жодних схожих випадків з ним не траплялося. Ми співпрацюємо з поліцією», – сказала Леся Васюта.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах