Нетверезий водій спричинив потрійну ДТП у центрі Львова (фото, відео)

Нетверезий водій спричинив потрійну ДТП у центрі Львова

Нетверезий водій спричинив потрійну ДТП у центрі Львова Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
18 лютого 2022 12:24

Вночі у Львові на площі Митній сталась потрійна ДТП. П’яний водій на швидкості виїхав на зустрічну смугу і влетів лоб у лоб в зустрічну машину. Її, внаслідок удару, відкинуло на третій автомобіль.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

У патрульній поліції повідомили, що ДТП сталася близько 2:00 17 лютого. Водій автомобіля Peugeot 308 виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем Dacia Sandero. Внаслідок удару, останнє авто відкинуло в автомобіль Opel Vivaro, що рухався позаду.

Вночі у Львові на площі Митні сталась потрійна ДТПВночі у Львові на площі Митні сталась потрійна ДТП Фото: facebook.com/lvivpolice

У 29-річного водія, який здійснив аварію, виявили ознаки алкосп'яніння. Після огляду медиків, його шпиталізували до медичного закладу. Там він відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

Вночі у Львові на площі Митні сталась потрійна ДТПВночі у Львові на площі Митні сталась потрійна ДТП Фото: facebook.com/lvivpolice

Нагадаємо, пізно ввечері 17 лютого неподалік Львова автомобіль, втікаючи від патрульних, влетів у інший, а потім наїхав на бордюр. Водій покинув машину на місці ДТП і намагався втекти пішки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах