Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги

Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги.

Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги. Фото: freepik.com (умовне)

Події
19 лютого 2022 09:53

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у січні 2022 року отримав 65 789 гривень заробітної плати. Про це свідчать дані інфографіки видання Слово і діло.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Колега Максима Козицького – голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук у січні 2022 року заробила 74 454 гривень, що є найбільшою зарплатою серед усіх очільників областей України.

На другому місці за розміром зарплат за перший місяць нинішнього року опинилися голови одразу восьми областей, а саме: Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Одеської, Кіровоградської, Миколаївської та Чернігівської. У січні кожен із них тримав 73 454 гривень.

На третьому місці рейтингу зарплат українських губернаторів – голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай. За січень він отримав 73 099 гривень. 

А ось, найменшу зарплату у січні 2022 року отримав голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко – 23 703 гривні. Втім, варто зазначити, що цю суму він заробив не за повний робочий місяць.

Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги.Скільки заробляють голова Львівської обласної державної адміністрації та його колеги. Фото: slovoidilo.ua

Нагадаємо, скільки заробляють львівські залізничники.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах