На українсько-російській війні загинули двоє бійців зі Львівщини

На українсько-російській війні загинули двоє бійців зі Львівщини

На українсько-російській війні загинули двоє бійців зі Львівщини Фото: facebook.com/24th.brigade

Події
01 березня 2022 08:42

24 лютого на війні з Росією, під час оборони основного командного пункту, загинули двоє бійців 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила – молодший сержант Сергій Мовчун та старший солдат Владислав Неділько.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Командир зенітного артилерійського взводу зенітного ракетно-артилерійського дивізіону молодший сержант Сергій Мовчун загинув від множинних осколкових поранень під час оборони основного командного пункту на бойовому посту повітряного спостереження внаслідок ворожого обстрілу 300-мм РСЗВ «Смерч».

Механік-водій танка танкового батальйону старший солдат Владислав Неділько загинув під час висування для відбиття ворожої атаки внаслідок обстрілу з протитанкового ракетного комплексу по танку Т-72 диверсійною розвідувальною групою противника.

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила — військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю у бригаду. Базується в місті Яворів на Львівщині. Перебуває у складі оперативного командування «Захід».

facebook.com/24th.brigade/facebook.com/24th.brigade/

Нагадаємо, на фронті війни з Росією загинув випускник львівського ліцею імені Героїв Крут, лейтенант Сергій Пантелюк. 27 лютого на війні загинув студент географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. 28 лютого у Сокільниках, що біля Львова, поховали офіцера, командира танку Віталія Сапила, який загинув у боях за Київ увечері 25 лютого. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах