На вокзалі у Львові можна отримати психологічну допомогу

На вокзалі у Львові можна отримати психологічну допомогу

На вокзалі у Львові можна отримати психологічну допомогу Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
01 березня 2022 17:18

На Головному залізничному вокзалі Львова, що на площі Двірцевій, 1, запрацювала медико-психологічна допомога. Наразі надавати допомогу зголосилися понад 100 волонтерів-медиків, вони працюватимуть цілодобово.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Всі ми, українці, шостий день живемо у великій напрузі та стресі. Тому можемо потребувати розмови і заспокоєння. Прошу звертатися до фахівців», – написав голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.  

Волонтери-медики працюють у жилетках та з бейджиками з написом «Медико-психологічна допомога. Волонтер». Вони підходитимуть до людей, спілкуватимуться з ними, в разі потреби допоможуть на місці чи скерують до лікаря. Медики будуть у наметі біля пункту обігріву.

Також шукають ще інтернів, лікарів та психологів, які зможуть долучитись до надання психологічної допомоги. Охочих просять зголошуватись за посиланням.

Нагадаємо, у Львові на стадіоні «Арена Львів» діє центр розселення вимушених переселенців, окрім того в місті є кілька точок, де збирають гуманітарну допомогу. Знайти всі контакти для допомоги біженцям у Львові можна за посиланням.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах