Як працюють львівські поліклініки під час війни

Як працюють львівські поліклініки під час війни.

Як працюють львівські поліклініки під час війни. Фото: ctfassets.net (умовне)

Події
06 березня 2022 11:41

У Львові поліклініки у місті працюють відповідно до вимог особливого періоду та перейшли на надання лише невідкладної допомоги. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хронічних пацієнтів сімейні лікарі консультують в телефонному режимі. Якщо є потреба, то лікарі можуть виїжджати на дім та консультувати.

На локаціях, де перебувають вимушено переміщені особи, надають невідкладну медичну допомогу. Для цього облаштували спеціальні медичні пункти. 

«Кожен пацієнт може звернутися у поліклініку, якщо потрібна невідкладна допомога. У поліклініках працює реєстратура і консультують вузькі спеціалісти. Також сімейні лікарі є на прийомі», – повідомила керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Леся Кобецька.

У місті продовжується вакцинація проти Covid-19. Працюють стаціонарні пункти, оскільки пацієнти потребують ревакцинації та бустерної дози.

За даними МОЗу, під час запровадження воєнного стану в Україні медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Але наразі припиняються планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах