З Києва до Львова евакуювали п'ятьох ведмедів

З Києва до Львова евакуювали п'ятьох ведмедів.

З Києва до Львова евакуювали п'ятьох ведмедів. Фото: facebook.com/Ведмежий Притулок Домажир

Події
06 березня 2022 09:46

До ведмежого притулку «Домажир», що неподалік Львова, привезли п'ять ведмедів з Київщини, йдеться на сторінці притулку для ведмедів. П’ятьох ведмедів привезли із притулку «Біла скеля», що у Київській області. Про це повідомили у притулку «Домажир».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«В Україні рятують 5 ведмедів! У надзвичайних ситуаціях ми повинні бути готові діяти швидко та підтримувати один одного. З притулку для ведмедів «Біла скеля» під Києвом до нашого ведмежого притулку «Домажир» було перевезено 5 ведмедів, оскільки притулок біля Києва наразі є небезпечним місцем», – йдеться у повідомленні.

З Києва до Львова евакуювали п'ятьох ведмедів.З Києва до Львова евакуювали п'ятьох ведмедів. Фото: facebook.com/Ведмежий Притулок Домажир

Нагадаємо, що Центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні «Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. У ведмежому притулку не просто живуть ведмеді, бо на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час. Умови життя для бурих ведмедів у притулку наближені до природних. Ведмеді живуть у дикій природі близько 25 років, у притулку приблизно 40 років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах