У Львові безкоштовно проводитимуть заняття з дітьми

У Львові безкоштовно проводитимуть заняття з дітьми

У Львові безкоштовно проводитимуть заняття з дітьми Фото: ternopil.eu

Події
09 березня 2022 15:41

У Львові проводитимуть заняття для дітей на базі шкіл, бібліотек та інших просторів у різних районах міста, щоб допомогти дітям розвиватися і відновлюватися в умовах війни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Проєкт «Діти країни: розваги для відваги» створюють волонтери та творчі люди. До дітей, які вимушено переїхали до Львова і живуть у школах чи садочках планують виїзди.

«Це ініціатива багатьох людей, які розуміють потребу рятувати дітей в умовах воєнної загрози. Діти є дуже вразливими, і стреси, які вони переживають, мають дуже негативне значення для їхнього розвитку та психіки. Ми вирішили рятувати світ мистецтвом і розвагами, які покликані повернути дітям відвагу жити, долати страхи», – повідомив Тvoemisto.tv один із співавторів проєкту Богдан Тихолоз.

В єдиному координаційному офісі працюватимуть менеджери, які формуватимуть графік подій та впорядковуватимуть роботу центрів. Львів’ян закликають привозити фарби, олівці, книжки та інше, що потрібно для дитячого розвитку. 

Графік подій і мапу центрів оприлюднять на інформаційному ресурсі, який скоро запустять. Також буде телеграм-канал, до якого можна буде долучитися. 

 «На наших інформаційних ресурсах люди матимуть доступ до палітри можливостей, де вони зможуть обрати, де і коли їхній дитині зручніше зайнятись. Це будуть як заняття в певних центрах, які будуть вказані, так і виходи до дітей, де вони компактно проживають. Особливо йдеться про дітей переміщених осіб, тому що часто вони живуть у школах, садочках тощо», – пояснює Богдан Тихолоз. 

З дітьми будуть займатися актори, художники, музиканти, дитячі письменники, соціальні педагоги, психологи, освітяни, музейники та інші. Вони працюватимуть на волонтерських засадах. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах