У Львові затримали диверсанта із сумкою в кольорах армії Росії

У Львові затримали диверсанта із сумкою в кольорах армії Росії

У Львові затримали диверсанта із сумкою в кольорах армії Росії Фото: kiev.informator.ua (ілюстративне)

Події
12 березня 2022 17:45

Львів’яни спільно з поліцією продовжують виявляти підозрілих осіб. Учора, 11 березня, у пресслужбі патрульної поліції Львівської області повідомили про чотири випадки затримання диверсантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 11 березня патрульні помітили неподалік залізничної станції у Львові підозрілого чоловіка з сумкою в кольорах армії Росії. Виявилося, що він тривалий час проживав в окупованому Криму та неодноразово перетинав кордон країни агресора. У столицю чоловік переїхав два роки тому. У нього з собою була російська міграційна картка.

У Львові затримали диверсанта із сумкою в кольорах армії РосіїУ Львові затримали диверсанта із сумкою в кольорах армії Росії Фото: facebook.com/lvivpolice

Згодом патрульні отримали виклик про конфлікт, та вирішили перевірити і самого заявника. У чоловіка виявили сумнівні контакти. Окрім того, він мав базу осіб, які мають дрони.

Правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого не зміг пояснити мету перебування у нашій області. У нього було багато переписок з росіянами, а також дзвінки здійснені через месенджери на російські контакти. Наявність цієї інформації чоловік не зміг пояснити.

Також 11 березня поліцейські отримали виклик щодо чоловіка, який здійснює зйомку телефоном на одній із наближених до Залізничного вокзалу вулиць. Чоловік сказав, що журналіст, однак жодного підтверджуючого документу не надав.

Подальшою ретельною перевіркою осіб займаються відповідні служби.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах