На війні загинув колишній командир бригади зі Львівщини Валерій Гудзь

На війні з Росією загинув полковник Валерій Гудзь

На війні з Росією загинув полковник Валерій Гудзь Фото: armyinform.com.ua

Події
13 березня 2022 16:31

На війні з Росією загинув полковник Валерій Гудзь з 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, яка базується на Львівщині. З 2017 по 2020 рік він був командиром бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

 «Вчора, 12 березня, Валерій Федорович Гудзь загинув на Луганщині. Він не мав би там бути, але вирішив воювати: взяв на себе командування підрозділом і, як справжній герой, прийняв бій. Пане полковнику, честь!», – повідомляє фонд «Повернись живим».

Валерія Гудзя любили і поважали військовослужбовці. Він отримав звання Народний герой України.

«Попри позивний «79», його часто називали Федорович. Полковник Валерій Гудзь з 2014-го пройшов шлях від командира взводу до комбата і командира бригади. Коли у 2020-му його підвищували/переводили з 24-ї бригади ми особисто бачили сльози офіцерів. Тому що служити з Федоровичем, просто знати його і бути поруч – було честю», – розповіли активісти фонду.

Валерій Гудзь був командиром 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила упродовж 2017-2020 років. Після цього став слухачем Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну повернувся у 24-ту бригаду для підсилення.

Нагадаємо, під час виконання польотного бойового завдання з відбиття збройної агресії росії, загинув екіпаж вертольоту Мі-24 підполковник Олександр Мариняк та капітан Іван Беззуб. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах