Львівський суд заочно арештував російського пропагандиста Соловйова

Львівський суд заочно арештував російського пропагандиста Соловйова

Львівський суд заочно арештував російського пропагандиста Соловйова Фото: oxu.az

Події
14 березня 2022 14:14

Сьогодні, 14 березня, Личаківський районний суд Львова за поданням слідчого Державного бюро розслідувань вирішив арештувати російського телеведучого, пропагандиста та члена правлячої політичної партії «Єдина Росія» Владіміра Соловйова. Його оголосять в міжнародний розшук.

Як повідомили у Державному бюро розслідувань, 11 березня Владіміру Соловйову повідомили про підозру у публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Владімір Соловйов системно підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, у тому числі через  проведення воєнних дій та знищення військової інфраструктури та мирного населення», – йдеться в повідомленні.

Слідчі Державного бюро розслідувань зібрали необхідний пакет документів для оголошення Владіміра Соловйова в міжнародний розшук, який найближчим часом направлять до закордонних колег.

До слова, раніше Личаківський районний суд Львова прийняв рішення про заочний арешт нардепа Іллі Киви, якого підозрюють у державній зраді.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах