Внаслідок авіаудару у львівських будинках повибивало вікна

Внаслідок авіаудару у львівських будинках повибивало вікна.

Внаслідок авіаудару у львівських будинках повибивало вікна. Фото ілюстративне.

Події
18 березня 2022 11:02

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на Львівському комунальному автотранспортному підприємстві вибило вікна. Також є інформація про розтрощені вікна у будинках. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Рашистські ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту. Поки в режимі реального часу не можу називати адресу, але це точно не аеропорт. У будівлях нашого АТП-1 пошкоджені вікна. Ситуація на місці уточнюється і буде опублікована згодом. Будьте обережними, виконуйте вказівки при повітряній тривозі і не поширюйте фото з місця обстрілів», – написав Андрій Садовий у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, що 18 березня о 6:08 у Львові і Львівській області оголосили повітряну тривогу. Близько 6:30 у місті Лева було чути потужні вибухи.  Міський голова Львова Андрій Садовий після того, як це стало можливим, розповів, куди влучили російські ракети. Через авіаудар частину міста перекрили. Водіїв і пішоходів просять оминати Городоцьку. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України повідомило, що 18 березня по Львову, за попередніми даними, було випущено 6 крилатих ракет, ймовірно Х-555. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах