У готелі біля Львова п’яний киянин погрожував оточуючим зброєю

У готелі біля Львова п’яний киянин погрожував оточуючим зброєю

У готелі біля Львова п’яний киянин погрожував оточуючим зброєю Фото: ctala.com (умовне)

Події
24 березня 2022 14:47

Напередодні, 23 березня, в готелі біля Львова п’яний киянин влаштував дебош. Чоловік погрожував оточуючим зброєю, чіплявся до жінок та нецензурно висловлювався. Поліцейські затримали дебошира та вилучили його нескромні запаси зброї.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 23 березня до поліції надійшов виклик від співробітників охорони готелю про агресивного мешканця зі зброєю.  

«Правоохоронці негайно припинили правопорушення та затримали зловмисника, 44-річного мешканця Києва. Встановлено, що чоловік, перебуваючи в готелі у стані сп’яніння, порушував спокій інших мешканців, чіплявся до жінок, нецензурно висловлювався, поводився агресивно та погрожував оточуючим вогнепальною зброєю», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці виявили у киянина два карабіни «Тигр» та «Вулкан», а в його автомобілі знайшли два  металеві ящики з набоями до  вогнепальної  зброї загальною кількістю майже 1,5 тисячі штук. Зброю та набої вилучили і скерували на експертне дослідження.

У готелі біля Львова п’яний киянин погрожував оточуючим зброєюУ готелі біля Львова п’яний киянин погрожував оточуючим зброєю Фото: lv.npu.gov.ua

Дебошира затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Чоловік загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Новояворівську п’яний 51-річний чоловік вчинив дебош. Хуліган порубав сокирою «Теслу» та погрожував власнику. За скоєне чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах