35-річного львів'янина затримали за крадіжку в супермаркеті

35-річного львів'янина затримали за крадіжку в супермаркеті

35-річного львів'янина затримали за крадіжку в супермаркеті Фото: 20minut.ua

Події
25 березня 2022 15:17

У четвер, 24 березня, 35-річний львів’янин украв товар із супермаркету. Злодія спіймали і виявилося, що його вже притягували до кримінальної відповідальності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Про крадіжку близько 17.00 заявив охоронець одного з львівських супермаркетів. За словами заявника, зловмисник заволодів товаром та втік.

Крадія знайшли і ним виявився 35-річний мешканець Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за грабіж. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Йому загрожу позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зазначимо, що на початку березня Верховною Радою України внесено зміни та доповнення до ст.185 (Крадіжка), ст.186 (Грабіж), ст.187 (Розбій), ст.189 (Вимагання), ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заподіяння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, згідно з якими ці діяння в умовах воєнного або надзвичайного стану будуть кваліфікуватися за ч.4 та передбачатимуть максимальні покарання. Також посилено відповідальність за мародерство – за скоєння цього злочину в умовах воєнного часу передбачена відповідальність - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали парочку блогерів-переселенців, які вкрали у магазині алкоголь і розпивали його у трамваї та на вулицях. Все це вони знімали на відео, які потім виклали у соцмережі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах