Переселенців і львів'ян запрошують на толоку у парк "Залізна вода"

Переселенців і львів'ян запрошують на толоку у парк "Залізна вода".

Переселенців і львів'ян запрошують на толоку у парк "Залізна вода". Фото: facebook.com/Плато/Plato

Події
29 березня 2022 11:26

Вимушено переміщені українці долучаються до розбудови міського саду-городу у Львові. У новому сезоні організатори прагнуть зробити його максимально дружнім для потреб переселенців. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До наведення ладу на місці колишнього міського розсадника в парку «Залізна вода» долучилося більше 50 волонтерів та волонтерок, приблизно половина з них — внутрішньо переміщені українці. Спільними зусиллями небайдужі обрізали дерева, формували кущі, розчищали територію від сміття та впорядковували грядки.

Переселенців і львів'ян запрошують на толоку у парк "Залізна вода".Переселенців і львів'ян запрошують на толоку у парк "Залізна вода". Фото: facebook.com/Плато/Plato

«Я переїхала до Львова після перших бомбардувань на столицю, на початку березня, зупинилася у друзів. Увесь цей час займаюся волонтерством та продовжую дистанційно працювати. До толоки доєдналася, бо вважаю, що це чудова ідея відволіктися від новин, стресу, долучитися до спільнотворення простору з важливою місією», — розповіла одна з учасниць толоки Ярослава Кіяшко.

Наступна толока з волонтерами запланована на вівторок, 29 березня. Усіх зацікавлених запрошують заповнювати реєстраційну форму та стежити за оновленнями на сторінці організаторів — ГО «Плато» у Facebook.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах