З Білорусі у напрямку Львова було запущено дві ракети типу «Х»

З Білорусі у напрямку Львова було запущено дві ракети типу «Х»

З Білорусі у напрямку Львова було запущено дві ракети типу «Х» Фото: depo.ua (ілюстративне)

Події
29 березня 2022 12:20

Наприкінці доби 28 березня з території Республіки Білорусь рашисти випустили дві ракети типу «Х» у напрямку Львова. На щастя, їх таки вдалось знищити за 30 кілометрів до міста.  

«З території Республіки Білорусь, винищувачем окупантів було випущено дві ракети типу «Х», які рухалися у напрямку міста Львова. Обслугами радіотехнічних військ цілі були вчасно виявлені та знищені зенітними ракетними військами на відстані близько 30 км до обласного центру», – повідомило повітряне командування «Захід».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, підрозділами зенітних ракетних військ України знищено два безпілотних літальних апарати оперативно-тактичного рівня.

«Протиповітряна оборона збила три ракети у Золочівському районі. Внаслідок цього, загорілася трава, однак пожежу локалізували. Відомо, що загрози для жителів району нема. Жертв також немає», – розповів голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. 

Загалом за добу сирени на Львівщині тричі сповіщали про повітряну тривогу. Вони попереджали про загрозу ракетного удару.

Нагадаємо, у суботу, 26 березня, росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Внаслідок першої атаки спалахнула нафтобаза. А вже за дві години рашисти вдарили по оборонному заводу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах