Поліцейським надійшло понад 650 повідомлень про дрони над Львівщиною

Поліцейським надійшло понад 650 повідомлень про дрони над Львівщиною.

Поліцейським надійшло понад 650 повідомлень про дрони над Львівщиною. Фото: aggeek.net

Події
30 березня 2022 12:29

Поліцейським надійшло понад 650 повідомлень про дрони у небі над Львівською областю. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області, генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як йдеться у повідомленні, від початку війни у поліцію Львівщини надійшло більше 106 тисяч заяв. Із них майже 1000 – про виявлені мітки, маячки та сигнали, близько 3600 – про підозрілих осіб, більше 650 – про дрони та квадрокоптери, більше 700 – про підозрілі предмети, майже 1300 – про підозрілі транспортні засоби.

«На сьогодні люди об’єднались, усвідомили свою відповідальність, підтримують один одного - кожен з нас робить що може для спільної справи – перемоги у війні. Особливо хочу відзначити зростання довіри та взаєморозуміння між поліцією та мешканцями – ми відчуваємо це. Люди допомагають, надають корисну інформацію – вони відповідальні та пильні, як це і годиться у воєнний час», – зазначив Олександр Шляховський.

Нагадаємо, що представники Служби безпеки України просять громадян не поширювати інформацію про пересування та дислокацію української військової техніки, місця блокпостів. Також закликають не піднімати в повітря квадрокоптери, дрони чи безпілотні літальні апарати. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах