Кому на Львівщині найлегше знайти роботу – п'ять вакансій

Кому на Львівщині найлегше знайти роботу – п'ять вакансій.

Кому на Львівщині найлегше знайти роботу – п'ять вакансій. Фото: unsplash.com

Події
04 квiтня 2022 07:48

У центрі зайнятості назвали найзатребуваніші професії у Львівській області. Станом на 1 квітня на Львівщині є понад дві тисячі вакансій із заробітною платою від 20 до 40 тисяч гривень. Про це повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«До ТОП-5 працівників, на яких в області найбільший «кадровий голод», входять швачки, слюсарі різного профілю, касири торговельного залу та продавці, поліцейські, а також водії автотранспортних засобів», – йдеться у повідомленні.

Як розповіли у центрі зайнятості, станом на 1 квітня 20 тисяч гривень роботодавці готові платити водіям автотранспортних засобів, машиністам екскаватора, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, начальнику відділу кадрів, лікарям, зокрема, терапевту, психіатру, наркологу, ортопеду-травматологу,  невропатологу, сімейному лікарю, а також з ультразвукової діагностики або приймальної палати.

На зарплату від 20 до 25 тисяч гривень можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, машиніст екскаватора, інженер служби зв’язку, інженери-програмісти, зварники, агрономи, монтажники будівельні, водії автотранспортних засобів, а також машиністи механічного котка. Натомість 30 тисяч гривень пропонують машиністам автогрейдера та трактористу-машиністу сільськогосподарського виробництва. На роботу з найвищою винагородою – 40
тисяч гривень – запрошують агронома-дослідника з вільним володінням англійською мовою.

Детальнішу інформацію можна отримати, зателефонувавши на "Гарячу лінію" Львівського обласного центру зайнятості, – (032)245 05 45. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах