Скільки п’яних водіїв затримали на Львівщині з початку війни

Скільки п’яних водіїв затримали на Львівщині з початку війни

Скільки п’яних водіїв затримали на Львівщині з початку війни Фото: yaustal.com (умовне)

Події
01 квiтня 2022 19:04

З початку війни за участю нетверезих водіїв на Львівщині зареєстровано 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмовані троє людей. Загалом поліцейські виявили 392 водіїв, які керували транспортом у стані сп’яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, від 24 лютого співробітники груп реагування патрульної поліції Львівщини та патрульні поліцейські виявили 392 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння.

На порушників склали адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Поліцейські вкотре закликають водіїв не керувати автівками у стані сп’яніння та нагадують, що за таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 51 тисячі гривень з позбавленням права керування та конфіскацією транспортного засобу.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали водія, який перебував у нетверезому стані за кермом та порушив правила дорожнього руху. Його транспорт евакуювали на арештмайданчик, а чоловіка супроводили до військкомату.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах