У львівських парках на дерева нанесли мітки

У львівських парках на деревах нанесли мітки

У львівських парках на деревах нанесли мітки Фото: facebook.com/Управління екології та природних ресурсів

Події
02 квiтня 2022 09:14

У львівських парках на дерева нанесли мітки. Так фахівці позначають аварійні рослини. Йдеться про парки Замарстинівський та «700-річчя Львова».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили в управліннв екології та природних ресурсів Львіської міськради, спеціалісти проводять обстеження рослин. На аварійні дерева червоним кольором нанесли мітки з відповідними номерами.

У львівських парках на деревах нанесли міткиУ львівських парках на деревах нанесли мітки Фото: facebook.com/Управління екології та природних ресурсів

«Мітки на деревах, які є у парку 700-річчя Львова та Замарстинівському, зроблені управлінням при обстежені. Ці дерева перебувають в аварійному стані і будуть видалені», – зазначили в управлінні.

У львівських парках на деревах нанесли міткиУ львівських парках на деревах нанесли мітки Фото: facebook.com/Управління екології та природних ресурсів

Нагадаємо, у Львові реконструюють частину Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вулиці Болгарській. Там озеленять територію і облаштують нові прогулянкові доріжки, пандуси, лавки, смітники, освітлення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах