Литва подарувала Львівщині карети швидої допомоги

Литовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомоги

Литовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомоги Фото: loda.gov.ua

Події
03 квiтня 2022 09:45

Литовський сейм подарував Львівщині карети швидкої допомоги. Тепер чотири такі «швидкі» працюватимуть для забезпечення охорони здоров’я області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Автомобілі передали представники делегації Сейму Литовської Республіки. Вони оснащені обладнанням для надання невідкладної допомоги, проведення реанімаційних заходів тощо.

Литовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомогиЛитовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомоги Фото: loda.gov.ua

«Майже кожен в Литві хоче допомогти. Надсилають гроші на фонди, тоді фонди можуть купити авто і скеровувати сюди. Багато волонтерів самі сюди везуть машини, бронежилети тощо.  Важливо, що підтримка України є не тільки на рівні держави, адже кожна людина у Литві хоче чимось допомогти. У Литві 100% підтримка України», — сказав віце-спікер Сейму Литовської Республіки Паулюс Саударгас.

Литовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомогиЛитовський сейм подарував Львівщині карети швидої допомоги Фото: loda.gov.ua

Це лише невелика частина допомоги для України від Литви. До прикладу, литовський Фонд  Blue and Yellow ще раніше передав Україні сотню джипів. Литва і надалі продовжуватиме допомагати Україні і закликає це робити інші країни.

Нагадаємо, львівські медики, спільно з благодійниками та волонтерами, передали у різні області України, де точаться найзапекліші бої, понад 40 карет швидкої медичної допомоги. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах